16headyground

Phone: 01380 565724 01380 565*** show

Rygoje, sostinėje, viešieji autobusai, tramvajai ir troleibusai yra įprastas vaizdas. Tai neįtikėtinai patogu, nes įlipant į lėktuvą tiesiog paliečiate kortele skaitytuvą. Daugumoje autobusų nebegalima atsiskaityti grynaisiais pinigais. Populiariausias būdas yra naudojant bekontaktę kortelę. Jo greitas ir be rūpesčių, todėl jis yra mėgstamas tarp vietinių gyventojų ir turistų. Vietoj to, jūs turite keletą galimybių pasirinkti.

Miestas perėjo prie labiau skaitmeninės mokėjimo sistemos. Tiems, kurie nori naudotis viešojo transporto kortelėmis, Latvija siūlo “Elektrum LV” kortelę, kurią galima papildyti ir naudoti įvairiose viešojo transporto rūšyse, įskaitant autobusus. Ši kortelė man buvo žaidimo keitiklis, nes ji ne tik sutaupė man laiko, https://bestbalticbus.com/ bet ir pasiūlė nuolaidas, palyginti su vienkartinio naudojimo bilietais. Šią kortelę galite įsigyti ir papildyti daugybėje kioskų ir stočių visoje šalyje.

Susidūriau su keliais kaimo maršrutais, kuriuose buvo priimami tik grynieji pinigai, o pokytis buvo suteiktas vietinėmis monetomis. Visada gera idėja prieš pradedant kelionę paklausti autobuso vairuotojo ar vietos gyventojų apie pageidaujamą mokėjimo būdą. Tačiau mažesni, vietiniai autobusai gali neturėti šios galimybės. Kelionė iš Rygos į Taliną gali užtrukti apie 4 valandas, o kelionė į Varšuvą – arčiau 12 valandų.

Atitinkamai susipakuokite, ilgesnėms kelionėms pasiimkite užkandžių, vandens ir pramogų. Atminkite, kad kelionės laikas gali labai skirtis priklausomai nuo maršruto ir sienos kirtimo vietų. Raskite autobusą, važiuojantį į Rygą ir palyginkite visus autobusų variantus į Rygą iš Tukums vos vienu paspaudimu. Palyginkite autobusų bilietų kainas į Ryga be papildomų mokesčių ir raskite idealų sprendimą kitai kelionei. Kur galiu pasiimti trenerį iš Tukumo?

Raskite sau tinkamiausią bilietą ir pradėkite kelionę! Gaukite bilietus autobusams į Tukums, kad atvyktumėte į bet kurią pasirinktą stotelę Rygoje. Tiems, kurie galbūt neturi bekontaktės kortelės arba nori nenaudoti mobiliųjų programų, pagrindiniuose autobusų stotelėse ir stotyse yra bilietų automatai. Šie aparatai priima mokėjimus kortelėmis ir grynaisiais pinigais, nors atsiskaitymai grynaisiais tampa vis retesni.

Verta paminėti, kad bilietai, perkami iš šių automatų, dažnai yra šiek tiek pigesni nei tie, kurie perkami tiesiogiai iš vairuotojo. Paprastai jie turi patogias sėdynes, „Wi-Fi”, o kartais net ir maitinimo paslaugas, todėl kelionė maloni ir produktyvi. Šie autobusų paslaugos ne tik suteikia patogią kelionės variantą, bet taip pat siūlo galimybę mėgautis vaizdingas grožis Baltijos regiono.

No properties found

Be the first to review “16headyground”

Rating